Min have


Jeg interesserer mig for mange forskellige planter og plantegrupper, men buske og træer betyder meget for mig. I mange år har jeg haft liljer som en anden stor interesse, og jeg interesserer mig stadig meget for disse flotte blomster, men har ikke så mange i haven længere. Nok mest fordi vilkårene ikke længere er særligt gode for dem. Buskene og træerne står for tætte til at liljerne får det godt, og så blev det buske og træer der sejrede.  

Liste over buske og træer i haven.
 


Haven bærer præg af at jeg gerne vil prøve nye planter, og derfor er det svært at holde strukturen og helheden, men jeg vil gerne have frodighed, så jorden er så vidt muligt dækket med planter i mange størrelser, herunder også stauder og bunddækkeplanter.


Om foråret er mange forskellige forårsløg i blomst, og om vinteren nyder jeg de mange stedsegrønne, som jeg synes der skal være nogle af i haven, for at give os haveoplevelser i vintertiden. Lige sådan er det vigtigt, at der er planter med efterårsfarver og frugter, så haven også er interessant om efteråret.


Billeder fra haven 2012.

Billeder fra haven h.h.v. 21. marts, 2013 (med sne) og 20. marts, 2014 (forår)